Vermogensmeter

Hiernaast zie je een Stages vermogensmeter afgebeeld. Dit Amerikaanse merk timmert flink aan de weg, onder meer door de welbekende wielerploeg Sky te sponsoren.

Stages is een innovatief bedrijf dat niet alleen goede 'hardware' levert, maar ook geregeld firmware updates waarin nieuwe functionaliteiten beschikbaar worden gesteld.

Cycliste.nl is officieel dealer van Stages vermogensmeters en biedt een full-service pakket aan, waarbij je naast de trainingsbegeleiding tevens een vermogensmeter tegen een aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen. Ik zorg ervoor dat de vermogensmeter op de juiste wijze gemonteerd wordt en goed communiceert met je (compatibele) headunit.

Als klant van Cycliste.nl wordt je pro-actief op de hoogte gehouden van nieuwe software-updates en als je je fiets even langs brengt, voorzie ik de Stages van de laatste updates.

Als je meer wil weten, e-mail mij dan, post een bericht op Facebook, of stuur een SMS/Whatsapp. Contact gegevens staan hier.

 

Wat is trainen op vermogen eigenlijk?

Trainen op vermogen houdt in dat je met behulp van een op je fiets gemonteerde vermogensmeter traint in de (vermogens)zones zoals die voor jou specifiek zijn vastgesteld.

De laatste jaren zijn vermogensmeters steeds betaalbaarder geworden en zijn er vele aanbieders op de markt gekomen. Stages meet het vermogen via de crank, d.w.z. je linkercrank wordt vervangen door een bij jouw groep passend exemplaar van Stages. 

Ik heb een vermogensmeter en wat nu?

Trainen op vermogen brengt met zich mee dat je je flink moet verdiepen in de theorie rondom vermogensanalyses. Cycliste.nl kan de vermogesnanalyses voor haar rekening nemen en op basis van de uitkomsten daarvan, je trainingsschema aanpassen. 

Cycliste.nl richt onder meer op het begeleiden van wielrenners die met een vermogensmeter trainen of die er mee willen starten. ik kan je helpen door op basis van je doelen in het seizoen, trainingssschema's te maken die volledig op jouw profiel en doelen zijn afgestemd.

Is je interesse gewekt en wil je hier meer over weten, of wil je graag getest worden en individuele trainingsschema's ontvangen, neem dan contact met mij op of kijk even op de pagina Coaching voor de dienstverlening die ik bied.