Over Frank Rhemrev en Cycliste.nl 

In 1990 ben ik begonnen met wielrennen. Ik heb criteriums en tijdritten gereden en de laatste jaren meerdere (grote) cyclo's.  

In 2015 heb ik het diploma van Wielrentrainer niveau 3 gehaald bij de NTFU. 

Via Cycliste.nl wil ik graag mijn ervaring en kennis die ik de afgelopen 20 jaar heb opgedaan met doelgericht trainen overbrengen naar anderen. Belangrijk is dat plezier altijd voorop staat, voor de meesten van ons is wielrennen ten slotte een hobby! 

Wielrenners kunnen bij mij terecht als je met evenveel tijd, met veel plezier, meer wil bereiken. Of je nou een toertocht bij je in de buurt of een cyclo in het buitenland eindelijk eens met plezier wil volbrengen, of je wilt je tijd aanscherpen op bijvoorbeeld de Marmotte, ik kan je helpen bij het doelgericht trainen en het op de juiste manier periodiseren van je trainingen gericht op dat belangrijke evenement. Ik doe dit op een geheel eigen persoonlijke wijze, waarbij plezier en progressie voorop staan. 

Bij Cycliste.nl werk ik met hartslag- en/of vermogensmeting. De informatie die deze samen opleveren bieden de ideale gegevens waarmee je nog gerichter kunt trainen maar bovenal je progressie goed kunt meten.

Mocht je geen vermogensmeter bezitten, dan is het mogelijk een Stages vermogensmeter aan te schaffen via Cycliste.nl. Ik monteer deze op je fiets en help je bij het instellen en gebruik van de meter. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan even contact met mij op.


Mocht je op dit moment vragen hebben, neem dan gerust even contact met mij op, dan komen we zeker tot een voor jou goed passende oplossing! Lees hier meer.